Дві ДТП в Ужгороді – поліція взялася за розслідування

Дві ДТП в Ужгороді – поліція взялася за розслідування
Сьогодні вночі на вул.Минайській в Ужгороді машина збила пішохода. А на вул.Мукачівській зіткнулися два автомобілі. За обома фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження.

 

Сьогодні, 26 грудня, вночі в Ужгороді сталися дві ДТП з потерпілими, одна людина у важкому стані в лікарні. 

Опівночі в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення про те, що на вул.Минайській машина збила людину. 

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події,  встановила, що автомобіль марки "Аudі" іноземної реєстрації під керуванням 23-річного жителя Ужгородського району (за попередньою інформацією, водій був тверезий) скоїв  наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. 

Потерпілого у важкому стані доставлено в обласний клінічний центр нейрохірургії та неврології. Його особу наразі не встановлено, оскільки чоловік перебуває без свідомості. 

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобіль доставлено на спецмайданчик Ужгородського відділу поліції.

Друга ДТП сталася близько половина другої ночі на вул.Мукачівській в Ужгороді. Автомобіль марки «ВMW» під керуванням 37-річного ужгородця поїхав на значній швидкості через залізничний переїзд і далі зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ», за кермом якого перебував 48-річний житель міста. Внаслідок зіткнення водій «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження середньої важкості й був доставлений до лікарні. 

Винуватець аварії втік з місця пригоди. Невдовзі його затримали працівники патрульної поліції. 

За даним фактом поліція розпочала розслідування за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Обставини обох нічних автопригод в Ужгороді встановлюють слідчі поліції міста. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів