Контрабандисти знову втекли від закарпатських прикордонників, але без цигарок (ФОТО)

Контрабандисти знову втекли від закарпатських прикордонників, але без цигарок (ФОТО)
Чергову спробу тютюнової контрабанди зафіксували на цьому напрямку учора ввечері. Так, під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Ділове» Мукачівського загону помітив неподалік річки Тиса, якою проходить кордон з Румунією, групу осіб з пакунками.

 

Законні вимоги наряду припинити правопорушення невідомі проігнорували і тільки  після попереджувального пострілу, почали кидали пакунки та вдались до втечі. Тікаючи від прикордонників зловмисники залишили 12 пакунків з майже 6 тисячами пачок сигарет.

Виявлений тютюн доставили до прикордонного підрозділу та згодом передадуть співробітникам ДФС. Наразі тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до незаконної оборудки на кордоні.

Державна прикордонна служба ще раз наголошує, що військовослужбовці Держприкордонслужби у тісній співпраці з іншими правоохоронними органами консолідованими діями й надалі будуть виключно жорстко реагувати на злочинні дії контрабандистів, а, у разі виникнення загрози життю та здоров’ю правоохоронців, будуть діяти адекватно, в тому числі і застосовувати зброю, в межах діючого законодавства.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

27 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів