Закарпатські автори презентували нові книги

Закарпатські автори презентували нові книги
Книги побачили світ завдяки реалізації Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018-2020 роки. 

 

У четвер, 27 грудня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася презентація трьох книг закарпатських авторів – «Мандрагора» письменниці Єви Берніцкі, «Край Карпатський очима етнолога» фольклориста Івана Сенька та «На росяних отавах» Івана Козака.

 

Видання представили т.в.о. директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА Василь Комарницький, директор видавництва „Карпати” Віктор Браславець, редактор цього ж видавництва Борис Кушнір, директор видавництва „Ґражда” Іван Ребрик, автор книги „На росяних отавах” Іван Козак. Це остання презентація книг у цьому році. Загалом, у цьому році за Програмою було видано 17 книг, що поповнили фонди наших бібліотек. Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю було оголошено про прийом рукописів для видання за кошти обласного бюджету, який мав завершитися 1 грудня. Свої заявки подали всього чотири закарпатські видавництва, тому прийом продовжено до 1 лютого наступного року.

 

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

28 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів