Найоригінальніша зустріч Нового року – розповідають відомі ужгородці

Найоригінальніша зустріч Нового року – розповідають відомі ужгородці
Зустріти Новий рік у горах, потязі чи на морі – цікаво ж, чи було щось оригінальне в житті відомих ужгородців! Журналісти Uzhgorod.net.ua вирішили розпитати про те, які оригінальні святкування Нового року у них траплялися.

 

Фотограф Харі Крішнан:

"Я зустрічаю уже п'ятий Новий рік в Україні, а не вдома, в Індії. Тут святкую з друзями – вони моя українська сім'я. Раніше навіть не уявив би собі, що святкуватиму це свято так далеко від дому".

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв:

"Практично кожна зустріч нового року по-своєму оригінальна, розказувати можна багато, але з останнього – дуже запам’яталося щире світле свято два роки тому – ми зустрічали новий рік у Яремче, традиційно всією сім’єю. Був прикрашений зал в українському стилі, так само було все облаштоване, приготоване, організоване… Одне слово, справді було весело та пам’ятно".   

Учасник чотирьох зимових олімпійських ігор, головний тренер збірної України з фрістайлу мукачівець  Енвер Аблаєв:

"Так склалося, що традиційно Новий рік зустрічаємо на зборах разом з командою за межами України, так вийде і цього разу. Вже з 28 грудня їдемо на збори до США, де будемо готуватися до кубка та чемпіонату світу. Щодо традицій святкування, то один-одного вітаємо з настанням Нового року, вечеряємо та йдемо відпочивати".

Мандрівник Віктор Стинич:

"Кілька років мав задум відсвяткувати Новий рік у літаку чи потязі. Але зазвичай це було Закарпаття. Зараз усе дещо змінилося: сам Новий рік зустрічаю вдома з сім'єю, а 1-2 січня ми вирушаємо у подорож. Так на свята відвідали Ісландію, Португалію, Іспанію, Марокко. Це дуже вдалий час для мандрів: багато вихідних підряд і немає черг на кордонах, а у нових містах ще панує святкова атмосфера".

Дизайнер Катерина Моргентал:

"На Новий рік я завжди намагаюся втекти у гори з приємною компанією. Для мене в пріоритеті простота і душевність. Дуже подобається в Лумшорах і на Явірнику. Це особливе свято, коли хочеться тепла та затишку".

Тренер збірної Закарпаття зі сноубордингу Ян Черней:

"Кілька років тому провели новорічну ніч у повітрі під час перельоту на змагання. Це було найбільш пам'ятно та оригінально!"

А де відзначаєте Новий рік ви?

Uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які новорічні традиції у родинах відомих ужгородців?

Стежте за нашими новинами також у Фейсбуці та Інстаграмі.

 

29 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів