Підсумки роботи ЦНАПу за рік: скільки послуг надано та з чим можна звертатися?

Підсумки роботи ЦНАПу за рік: скільки послуг надано та з чим можна звертатися?
У ЦНАПі також працює послуга “Мобільний адміністратор”, яка надається людям, що за станом здоров’я не можуть його відвідати особисто.

 

Після масштабної реконструкції першого поверху Ужгородської міської ради у березні цього року у новому приміщенні запрацював Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міськради, який на сьогодні надає 264 види адміністративних послуг як жителям міста, так і Закарпатської області. Для прискорення обслуговування громадян і запобігання можливим конфліктним ситуаціям працюють електронна черга, інформаційний термінал та СМС-інформування заявників щодо результатів  розгляду поданих ними справ.  Ведеться електронний архів справ. Заявники мають можливість подати заяви щодо надання адміністративних послуг в онлайн-режимі, для цього використовується портал ЦНАПу Ужгоролдської міської ради http://cnap.rada-uzhgorod.gov.ua/.

Станом на  28 грудня 2018 року через ЦНАП Ужгорода надано 40 тисяч 864 адміністративні послуги. У середньому за місяць адміністратори надають 3 тисячі 404 адмінпослуги.

 

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

 

29 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів