Нові досягнення, перемоги й хороші справи: чим жив цьогоріч ужгородський СК "Лідер"

Нові досягнення, перемоги й хороші справи: чим жив цьогоріч ужгородський СК "Лідер"
На чолі з Президентом клубу «Спорт-Лідер» колеги Євгена Молнара та вихованці клубу проаналізували рік, що минає.

 

 Під час заключної зустрічі у стінах рідного клубу «спортлідерці» згадали злети та падіння, які пережили у дружньому колі клубу протягом 2018 року. А згадати і справді є що, адже спортсмени проходять загартування під чітким наставництвом професійного бійця, тренера та ідейного наставника Олександра Дорогіна.

Серез згаданих чемпіонатів особливу роль зайняв Відкритий турнір «Кубок Карпат» по правилам ММА, який відбувався на початку лютого. Організатор – Федерація Змішаних Єдиноборств Закарпаття м. Хуст та Закарпатська обласна дитячо-юнацька школа доклали чималих зусиль під час планування та самого проведення бойового чемпу. Не менших старань доклали і учасники боїв. Заслужене золото вибороли тут «спортлідерці» Томаш Рояк, Іван Довгінка та Олександр Сукович.

Згадали і Відкритий чемпіонат «Кубок Хуста» по правилам ММА, який пройшов у райцентрі 14 квітня 2018року. Його організатором так само стала вищезгадана Федерація. Участь у змаганнях за першість взяли 11 спортсменів клубу. Саме вони поповнили клубний здобуток на 5 золотих та 6 срібних медалей. Дітки: Русанюк Євген, Пристая Олександр, Цица Ілля – золото. Дорослі: Сукович Олександр, Довгінка Іван – золото.

26 травня 2018 року спортсмени взяли участь у Чемпіонат України серед юнаків по правилам ММА. Цей турнір вже був на рівень вище попередніх двох, адже змагалися тут спортсмени з усієї країни. Організатор змагань – Федерація змішаних єдиноборств ММА України – постарався зробити так, щоб поєдинки були яскравими та захоплюючими. І це вдалося на всі 100%. Тим не менше, без «спорт-Лідера» у таблиці переможців не обійшлося. Іван Довгінка увійшов до п’ятірки призерів і посів почесне 4 місце. Такий результат на всеукраїнському рівні показав, що спортсмени клубу гідні бійці і суперники. Бійці впевнені у собі і готові змагатися та пізнавати нове. Це засвідчила і наступна подія, яка увійшла у історію клубу.

Те, що на досягнутому не зупиняються, а межі досконалості немає, доводить і тренер клубу Олександр Дорогін, який з 15 по 30 липня проходив навчальні збори у селі Пилипець. Разом з легендарною кузнею українських бойових самбістів і бійців змішаного стилю СК «Гермес» Олександр отримав можливість підвищити свій рівень бойового мистецтва під наставництвом віце-президента Федерації бойового самбо України, головного тренера збірної України з бойового самбо, Заслуженного тренера України з бойового самбо, Федора Середюка.

Тим часом 26 липня 2018 року СК «Спорт-Лідер» офіційно вступив у склад Закарпатської обласної федерації з бойового самбо та у склад Федерації бойового самбо України.

І от вже у вересні «Спорт-Лідер» організував змагання у себе вдома.

29 вересня у обласному центрі Закарпаття пройшов Відкритий чемпіонат м.Ужгород з бойового самбо.

23 бійців клубу розділили між собою медалі наступним чином: 11 золотих, 10 срібних, 2 бронзові медалі. У категорії діти золоті медалі вибороли Владислав Свалявчик, Богдан Рудник, Євген Русанюк, Тимур Лаврик, Ерік Качур та Адам Клацик. Золото у категорії «Дорослі» дісталося Миколі Опякіну, Івану Довгінці, Олександру Суковичу, Павлові Ганичу та Олексію Слободянюку.

Серед інших були також Відкритий чемпіонат м. Хуст зі змішаних єдиноборств ММА (7 жовтня). Організатор: ФЗЄЗ м. Хуст. Участь узяли 14 бійців від клубу. Діти: Свалявчик Владислав, Рудник Богдан, Пристая Олександр, Русанюк Євген, Цица Ілля, Антонь Володимир, Норенко Дмитро, Качур Ерік – золото. Дорослі: Легещич Дмитро, Олійник Владислав, Сукович Олександр – золото.

20 жовтня 2018 року спортсмени взяли участь у Відкритому чемпіонаті Закарпатської області з бойового самбо. Організатор: ФБСЗО. Діти: Костів Святослав, Русанюк Євген, Цица Ілля, Плешинець Артем – срібло. Свалявчик Владислав, Рудник Богдан, Антонь Володимир, Пристая Олександр, Лаврик Тимур, Качур Ерік – бронза. Дорослі: Погань Андрій, Олійник Владислав, Сукович Олександр – срібло. Слободянюк Олексій – золото.

25 листопада 2018р. – у змаганнях за Кубок України з бойового самбо серед юнаків та діток, організатором якого була Федерація бойового самбо України, за участі 450 спортсменів, вікової категорія 2010-2011 р.н. в загальнокомандному заліку збірна Закарпаття посіла 3 місце серед всіх областей. Цица Ілля впевнено посів 4 місце. Рудник Богдан, Антонь Володимир, Пристая Олександр здобули бронзу, а Русанюк Євген виборов срібло.

Завершили бойовий рік спортсмени клубу 16 грудня 2018р. Тоді ж «спортлідерці» взяли участь у Відкритому кубку Вінницької області з бойового самбо. Організатор – Федерація бойового самбо Вінницької області – влаштувала змагання, які сталим вдалим завершенням року. Хлопці з Закарпаття змогли спробувати себе у боях зі спортсменами, старшими від них щонайменш на 2 роки. Проте це не завадило їм гідно вибороти призові місця. Антонь Володимир, Пристая Олександр, Русанюк Євген, Качур Ерік та Рудник Максим здобули срібло. А Рудник Богдан та Лаврик Тимур привезли додому бронзу. .

Але не спортом єдиним живуть клубні бійці. Так 10 травня 2018р.в Ужгороді пройшла благодійна акція «Здай кров –врятуй життя». До благодійної і доброї справи долучилися Президент клубу Євген Молнар та його товариші, які разом відвідали обласний центр переливання крові та поділилися плазмою з тими, хто потребує донорства. Серед іншого вони беруть активну участь у житті міста. 2 червня СК «Спорт-Лідер» провів спортивний захід «Літню спартакіаду до дня захисту дітей». Зібрані під час змагань кошти передали на благодійність, а саме – хворій дитинці.

15 вересня, в рамках благодійної акції, відвідали молодіжний клуб «Давай с нами», який опікується дітьми-сиротами, дітьми з малозабезпечених та неблагополучних сімей. Від керівництва та спортсменів СК «Спорт-Лідер» дітки отримали у подарунок спортивні костюми, майки, комплекти шкільної форми. Поповнився у 2018-му і атрибутикою для спортивного залу.

Завдяки спонсорам, меценатам небайдужим людям спортивний зал СК «Спорт-Лідер» поповнився 2 грушами звичайними, настінною подушкою, грушою-каплею, канатом, канатом для крос-фіту, 2-ма професійними манекенами для бойового самбо та ММА, падами, лапами різних типів і форм. Окрім того було закуплено безліч особистого екіпірування для юних спортсменів.

Безцінним є вклад у життя клубу його засновників та основних меценатів Президента СК «Спорт-Лідер» Євгена Молнара та його друзів-спортсменів. Завдяки їх ентузіазму та прагненню до вдосконалення дітки мають змогу тренуватися у максимально зручних для цього умовах: у комфортабельному залі з усім необхідним інвентарем.

У зв’язку з цим і не тільки заслуги Президента клубу були оцінені на рівні області. 12 грудня вийшло друком рейтингове видання «ТОП-100»: Впливові люди Закарпаття 2018».

«Ми були приємно вражені тим, що робота нашого президента СК «Спорт-Лідер» Молнара Євгена Стефановича була заслужено оцінена, і він увійшов цього престижного рейтингу», – зазначив у коментарі тренер «Спорт-Лідера» Олександр Дорогін. Наостанок він побажав вихованцям клубу сили та наснаги для майбутніх перемог, а від себе пообіцяв повсякчас підтримувати спортсменів і допомагати їм у досягненні поставлених цілей.

Підсумував зустріч Президент клубу “Спорт-Лідер” Євген Молнар, який відзначив роботу всіх і кожного, хто вніс свій вклад в успіх справи, яку започаткував Євген: “За рік, що минає наші спортсмени показали, що їм під силу неможливе. Завдяки професійному підходу тренера Олександра Дорогіна, наші юні бійці продемонстрували хороші результати на численних змагань. Скарбничка клубу поповнилася багатьма нагородами. А найголовніше, “спортлідерці” з кожного зі змагань поверталися сповнені віри у себе та ентузіазму, набравшись найціннішого – досвіду. У цьому є заслуга потужного колективу моїх товаришів, які переймаються за нашу спільну справу. Серед них Кирило Нечипорук, Юрій Дранчак, Віктор Дерковець і Олексадр Сукович. Завдяки цим людям ми й досягли такого високого результату. Тому їм величезне дякую від мене особисто та кожного зі спортсменів, які тренуються у нашому клубі”.

 За матеріалами ungvar.info

 

29 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів