Напередодні свят депутати облради навідалися з подарунками у дитячі заклади Закарпаття

Напередодні свят депутати облради навідалися з подарунками у дитячі заклади Закарпаття
Серед активних депутатів-меценатів – Андрій Андріїв, Йосип Борто, Петро Грицик, Михайло Станко та інші.

 

У ході останньої в цьому році 13-ї сесії голова облради Михайло Рівіс звернувся до депутатського корпусу з проханням підтримати діток і навідатися в шкільні заклади, дитячі будинки, сиротинці. Тож обласні обранці радо долучилися до благодійної акції.

Так, до прикладу, Михайло Станко постійно цікавиться успіхами учнів Білківської ЗОШ І-ІІ ступенів №2. У переддень 2019 року депутат привітав учнів з новорічно-різдвяними святами, заохотивши переможців  олімпіад грошовими подарунками. Михайло Ерделі отримав 1000 гривень, а Христина Голубка – 500 гривень. 

Андрій Андріїв взяв участь у врученні проекторів та мультимедійних дощок у НВК «Гармонія» та Лінгвістичній гімназії імені Т.Шевченка. Щиро привітавши дітей та вчителів з прийдешніми святами, Андрій Євстахович висловив сподівання, що нові мультимедійні комплекси урізноманітнять навчання, зроблять його цікавішим та більш ефективним. Насамкінець побажав усім здоров’я та успіхів та разом з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим  вручив грамоти переможцям другого етапу учнівських олімпіад. Крім того, депутат облради завітав у гості до медико-реабілітаційного цетру "Дорога життя", що в Ужгороді.

 

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради    

 

29 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів