Закарпатцям до уваги: про що сигналізують різні дефекти на тілі

Закарпатцям до уваги: про що сигналізують різні дефекти на тілі
Будьте уважні до себе, можливо, ваше тіло вказує на проблеми в організмі.

 

Темні кола і мішки під очима

Темні кола під очима часто є спадковими. Найбільш вірогідними причинами є відсутність сну, куріння, гормональні зміни, алергія та надмірне вживання алкоголю, кави та солоних продуктів.

Червоний ніс

На носі є багато кровоносних судин, і їх розширення призводить до зміни кольору. Цьому сприяють зміна температури, алергія, емоційний стрес або нежить. Однак, якщо ваш ніс завжди червоний, слід перевірити стан кровоносних судин, переглянути свій спосіб життя.

Жовтуваті обличчя і очі

Це відбувається, коли в організмі накопичується занадто багато токсинів і відходів. Необхідно перевірити печінку, жовчний міхур і підшлункову залозу і виключити такі вірусні інфекції, як гепатит і мононуклеоз.

Несподівана поява родимок.

У більшості випадків турбуватися не потрібна, але пильність завжди хороша річ. Тож краще проконсультуватися зі своїм лікарем.

Висип у формі метелика

Невеликий висип на обличчі може бути викликаний неправильно підібраною косметикою, алергією, зміною клімату або надмірним споживанням солодощів. Як тільки ви усунете провокуючий фактор, висип зникне. Але якщо висип займає обидві щоки і нагадує метелика за формою, він може сигналізувати вовчак.

Лущення шкіри навколо рота і носа

Зміни в шкірі навколо рота і носа можуть бути наслідком різних причин, але найчастіше це означає відсутність необхідних вітамінів А, С, Е або В в організмі. Варто пройти тести і з'ясувати, які вітаміни відсутні. Перегляньте свій раціон і додайте потрібні продукти.

Виразки навколо губ і рота

Виразки навколо губ, рота і носа можуть бути викликані вірусом герпесу 1 типу. Як тільки ви отримаєте вірус, він залишиться з вами на все життя. Виразки можуть виникати, коли імунна система людини слабшає через стреси, хвороби або втому.

Тріщини на губах

Ми всі час від часу страждаємо від сухих та потрісканих губ, особливо взимку або після довгого перебування на сонці. Тріщини також можуть означати алергічну реакцію на медичний препарат.

Надлишок волосся на обличчі

Для багатьох людей волосся на обличчі - це спадковий фактор. У молодих жінок зайве волосся може означати, що яєчники не функціонують належним чином. Рекомендується відвідати гінеколога. Крім того, можна спробувати уникнути споживання продуктів з високим вмістом цукру.

Гіперпігментація обличчя

Якщо на щоках і на переніссі є темні симетричні плями, це класична ознака мелазми, типу гіперпігментації. 

Витончення брів або вій

Якщо брови або вії проріджуються, але не через невдалі косметичні експерименти, то це може сигналізувати про проблеми з щитовидною залозою.

 

Джерело: UkrMedia.

 

30 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів