Смертельна ДТП у Сваляві: водій квадроцикла зробив смертельний наїзд на пенсіонера

Смертельна ДТП у Сваляві: водій квадроцикла зробив смертельний наїзд на пенсіонера
Водій квадроциклу не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода-пенсіонера. Потерпілий від отриманих травм загинув. За фактом аварії працівники Свалявського відділення поліції розпочали слідство.

 

Вчора ввечері, близько 17.40 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду з потерпілими у м.Свалява. На місці події працівники  слідчо-оперативної групи з’ясували, що водій квадроциклу здійснив наїзд на пішохода, 73-річного мешканця Сваляви, який переходив дорогу на вулиці Визволення. Від отриманих  травм потерпілий загинув. Водій з місця аварії втік.

На пошуки чоловіка були орієнтовані працівники Свалявського відділення поліції,  оголосили про введення плану «Перехват» на території всієї області. 

В результаті пошуків за 2 години після вчинення ДТП поліцейські Свалявщини встановили місцезнаходження підозрюваного у наїзді. Ним виявися 36-річний мешканець Сваляви. Його доставили до відділення поліції для з’ясування обставин  аварії.

Поліція розпочала за даним фактом два кримінальні провадження: за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та за ч.1 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

31 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів