Зіткнення трьох автомобілів на Виноградівщині: загинув водій і травм зазнали двоє неповнолітніх пасажирів

Зіткнення трьох автомобілів на Виноградівщині: загинув водій і травм зазнали двоє неповнолітніх пасажирів
У Виноградові внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинув водій і незначних травм зазнали двоє неповнолітніх пасажирів. Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

 

Учора, 30 грудня, близько 21-ї години в поліцію Виноградова надійшло повідомлення про те, що на вул.Копанській в місті сталася ДТП за участі трьох автомобілів, є потерпілі.

Слідчо-оперативна група встановила, що 25-річний житель с.Широке Виноградівського району, керуючи автомобілем марки "Nіssаn", не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там його автомобіль  зіткнувся з автомобілем марки "Vоlkswаgеn Pаssаt" під керуванням 20-річного жителя села Велика Копаня. Від удару авто кинуло на припаркований на узбіччі дороги автомобіль марки «ВАЗ-2107», в якому, на щастя, нікого не було. 

Внаслідок ДТП водій «Nіssаn» від отриманих травм помер на місці події. До лікарні з незначними тілесними ушкодженнями були доставлені двоє неповнолітніх: 16-річний пасажир «Nіssаn» та 15-річна пасажирка «Vоlkswаgеn Pаssаt». Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). 

За попередньою версією, водій «Vоlkswаgеn Pаssаt» був тверезий. Стосовно водія «Nіssаn» інформація з’ясовується. Автомобілі доставлено на спецмайданчик поліції. Триває досудове розслідування. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

31 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів