Жорстокий напад з ножем на валютника в Ужгороді – нападника затримали перехожі

Жорстокий напад з ножем на валютника в Ужгороді – нападника затримали перехожі
В Ужгороді скоєно розбійний напад на місцевого жителя на вул.Капушанській. Потерпілий з ножовими пораненнями перебуває в лікарні. Особу нападника вже встановлено, його затримано завдяки громадянам. Поліція проводить за даним фактом розслідування.

 

Сьогодні, 31 грудня, зранку в Ужгороді стався резонансний злочин. Близько 08.20 на вулиці Капушанській біля супермаркету невідома особа напала на чоловіка, який займається обміном валют, завдавши йому кілька ножових поранень. За попередньою інформацією, нападник намагався заволодіти грошима потерпілого.

Нападника затримали небайдужі громадяни, які були свідками нападу. Вони і викликали на місце пригоди поліцію.

Особи нападника та потерпілого вже встановлено. Перший – це 35-річний житель Ужгорода, який раніше вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння майнових злочинів. Потерпілий – 37-річний ужгородець. Лікарі діагностували в нього ножові поранення грудної клітини. Медики надають чоловіку допомогу.

Нападника доставлено в міський відділ поліції для проведення слідчих дій. В його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, спрямований на заволодіння майном і поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна. Знаряддя скоєння злочину – ніж вилучено.

На місці події продовжують працювати правоохоронці.   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

31 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів