Стрілянина на Берегівщині: поліція розпочала розслідування (ФОТО)

Стрілянина на Берегівщині: поліція розпочала розслідування (ФОТО)
У Берегівському районі під час з’ясування конфлікту на дорозі між двома водіями чоловік застосував травматичний пістолет. Стрільця затримано, за фактом хуліганства із застосуванням зброї поліція розпочала розслідування.

 

Учора, 2 січня, о 15.00 год. в поліцію Берегова надійшло повідомлення від жителя села Гать Берегівського району. Заявник повідомив про те, що невідома особа вчинила стрілянину на дорозі.  

Як встановили поліцейські, між двома учасниками дорожнього руху стався конфлікт, в результаті чого один із них дістав із салону пістолет і став стріляти в землю біля іншого водія. 

Потерпілий повідомив про стрілянину спершу сільському голові, а далі в поліцію. Правоохоронці ввели в дію оперативний план «Перехват». 

Невдовзі хулігана затримали працівники патрульної поліції на посту в Мукачеві. Там зупинили  автомобіль марки «Skоdа Suрerb» іноземної реєстрації, яким керував 42-річний житель Виноградівського району. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили травматичний пістолет з набоями. Дозвільні документи на зброю в чоловіка відсутні. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. 

Зброю вилучено та направлено на експертизу. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Берегова. Відносно фігуранта справи вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Стрілянина на Берегівщині – у мережі з’явилося відео 

 

03 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів