Косметичні засоби, на які закарпатки даремно витрачають кошти

Косметичні засоби, на які закарпатки даремно витрачають кошти
Ознайомтеся з переліком косметичних засобів, на які ми часто даремно витрачаємо гроші.

 

Нічний крем

Нічні креми для обличчя не є абсолютно непотрібними. Проте дерматологи стверджують, що їх вартість надто висока. 

«Жіночі» креми та піна для гоління

Вміст жіночих і чоловічих засобів для гоління майже однаковий. Єдина відмінність - це запах і дизайн упаковки. Якщо аромат для вас не має великого значення, не потрібно купувати спеціальні "жіночі" засоби для гоління, бо вартість чоловічих значно нижча.

Смужки від чорних цяток

Косметичні смужки видаляють тільки поверхневий бруд і травмують шкіру, знімаючи її захисний шар. Смужки не допомагають позбутися від акне, тому краще купувати хороший очищаючий гель із саліциловою кислотою замість них.

Крем для шиї

Шкіра шиї дуже тонка і делікатна, тому вона потребує регулярного зволоження. Однак регулярного денного крему для обличчя вистачить. 

Спрей для обличчя

Дерматологи запевняють: волога з шкіри випаровується разом з водою, яку містять такі спреї, що може призвести до сухості. Спреї з зволожуючими компонентами не дають такого ефекту. 

Матуючі серветки

Матуючі серветки - це тонкі шматки паперу, які поглинають надлишок шкірного жиру. Звичайні хустинки або рушники можуть дати такий же ефект, за винятком того, що масляні плями не будуть на них видимими.

Спреї для термічної обробки волосся

Термічні спреї для волосся запобігають випаровуванню надлишку вологи, що втрачається внаслідок високих температур. Захисний ефект створюється в основному завдяки силікону. Він присутній у складі багатьох продуктів для волосся, включаючи спреї для укладання та догляду. 

Сонцезахисний крем з SPF 50+

Може здатися, що SPF 100 захищає в 3 рази краще, ніж SPF 30, однак перший пункт пропускає 1% UVB-променів, а другий - 3%. Крім того, сонцезахисний крем з вищим SPF дає помилкове відчуття повного захисту, тому ви можете перебувати більше часу на сонці, ніж потрібно. Оптимальним вибором будуть сонцезахисні засоби з SPF від 15 до 50.

Додаткове покриття для нігтів

Довговічність лаку для нігтів залежить насамперед від самого лаку для нігтів, а не від наявності або відсутності спеціального додаткового покриття. Ось чому ви можете бути розчаровані ефектом салонного манікюру, який обіцяють виробники такого покриття. 

Джерело: Ukr.Media.

 

04 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів