Смертельна ДТП на Мукачівщині: загинули двоє водіїв (ФОТО)

Смертельна ДТП на Мукачівщині: загинули двоє водіїв (ФОТО)
Слідчі Мукачівського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на автодорозі Київ-Чоп. У ній загинули два водії, дівчину пасажира доставили до лікарні.

 

Вчора, 4 січня,  о 17-ій год. на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району. 

Як встановили на місці ДТП працівники  слідчо-оперативної групи Мукачівського районного  відділення поліції,   49-річний водій «Volkswagen Passat , мешканець Чинадієва, рухаючись в напрямку Мукачева автодорогою Київ- Чоп, під час здійснення обгону виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 36-річного односельця. 

Внаслідок аварії обидва водії загинули на місці події. 7-річну дівчинку, пасажирку «ВАЗ 2107», доставили до обласної дитячої лікарні у важкому стані. 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження  за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик поліції. Розслідування триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів