У поліції на Закарпатті своя святкова атмосфера – несуть цілодобову службу з охорони громадського порядку

У поліції на Закарпатті своя святкова атмосфера – несуть цілодобову службу з охорони громадського порядку
У ці святкові дні правоохоронці Закарпаття продовжують нести цілодобову службу з охорони громадського порядку в населених пунктах краю. Наразі правопорушень не допущено.

 

Аби Новорічно-Різдвяні свята для закарпатців і гостей краю пройшли спокійно, поліція Закарпаття продовжує нести службу в посиленому варіанті. 

Наряди правоохоронців максимально наближені до місць масових гулянь громадян, до культових споруд, де відбуваються святкові Богослужіння. 

На дорогах працює патрульна поліція області, групи реагування патрульної поліції районних відділів і відділень, наряди поліції охорони тощо.

Серед іншого, працівники ювенальної поліції слідкуватимуть за тим, аби дітям і підліткам не продавали спиртне в магазинах і розважальних закладах. 

Аби збільшити кількість патрульних нарядів в громадських місцях, в Ужгороді до патрулювання міста на свята задіяно й особовий склад обласного управління поліції. 

Завдяки вжитим правоохоронцями заходам Новорічне святкування на Закарпатті пройшло спокійно. Сподіваємося, таким же буде й Різдво Христове. 

Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

 

06 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів