Синтетичні наркотики, марихуана, метамфетамін – причина "святкування" мешканця Берегівщини за ґратами

Синтетичні наркотики, марихуана, метамфетамін – причина "святкування" мешканця Берегівщини за ґратами
Під час санкціонованого судом обшуку оселі раніше судимого за наркозлочини жителя Берегова правоохоронці виявили та вилучили 300 грамів марихуани та синтетичні наркотики. За даним фактом розпочато розслідування.

 

Учора, 5 січня, працівники Берегівського відділу поліції на підставі ухвали Берегівського районного суду провели обшук за місцем проживання фігуранта   кримінального провадження. 

В оселі 50-річного берегівця правоохоронці виявили та вилучили наркотики. Зокрема, в підсобному приміщенні виявили 300 грамів марихуани, а в гаражі знайшли два пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на метамфетамін, одну рожеву таблетку та шприц з порошкоподібною речовиною. 

Пояснити походження марихуани та порошку господар відмовився. До слова, раніше він уже притягався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів, вчинене повторно). Усе вилучене направлено на експертне дослідження. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів