На Закарпатті прикордонник намагався... з'їсти хабар

На Закарпатті прикордонник намагався... з'їсти хабар
Оперативники управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Львів та прокурори військової прокуратури Західного регіону України затримали інспектора прикордонної служби під час одержання ним останньої частини неправомірної вигоди.

 

Правоохоронцями було задокументовано факт вимагання тисячі доларів США неправомірної вигоди за вирішення зазначеного питання. Кошти отримував частинами. Сьогодні, 9 січня, під час одержання останньої частини хабара у сумі 200 доларів США інспектора прикордонної служби затримали оперативники управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Львів та прокурори військової прокуратури Західного регіону України затримали інспектора прикордонної служби.

Аби позбутися предмету злочину, грошей, та в подальшому уникнути відповідальності за його вчинення, прикордонник намагався їх з’їсти. На даний час фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У пункті пропуску «Лужанка» проводяться процесуальні заходи.

Джерело: Наталія Калиновська, Департамент захисту економіки Національної поліції України

 

 

09 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів