Поради закарпаткам, як правильно обрати парфуми

Поради закарпаткам, як правильно обрати парфуми
Духи - важливий аксесуар і незамінний інструмент створення образу, особливо для жінок.

 

Міняй аромати залежно від приводу

Іноді пряній композиції з трояндою і амброю потрібно дати трохи відпочити на полиці, віддавши перевагу легкому цитрусовому парфуму. У холодну пору року духам потрібно набагато більше часу, щоб розкритися, тому можеш сміливо вибирати складний, багаторівневий і інтенсивний аромат - наприклад, з мускусом або східно-шипровими акордами.

Ключовий момент - концентрація

Коли дивишся на парфум, звертай особливу увагу на позначку «eau de» - слово, написане далі, вказує на концентрацію запаху. Так, один і той же аромат в концентрації парфумерної та туалетної води може звучати зовсім по-різному. Ось чому туалетна вода відчувається на тілі трохи більше двох годин, після чого аромат поступово сходить на «ні».

Виражай себе

При виборі аромату потрібно враховувати не тільки гастрономічні смаки і сезон, але і те, якою особистістю ти себе відчуваєш. Це працює так само, як і з відтінком помади (ти вибираєш пристрасний червоний, хтось інший - таємничий вишневий, ще хтось- легковажний рожевий) - той або інший аромат може продемонструвати оточуючим твій посил і твій настрій.

Користуйся перед сном

Щоб переконатися, що ти не помилилася з вибором парфуму і що він ідеально зливається з твоєю шкірою, потрібно переспати з ним. До речі, ще одна порада щодо тестування парфумів в магазині: за один раз варто пробувати не більше трьох різних запахів - більше твій нюх просто не розрізнить.

Один і той же аромат звучить по-різному на кожній дівчині

На твоїй подрузі вони «сидять» чудово, на тобі віддають дешевим дезодорантом з 90-х. вся справа в біохімічному складі людини - унікальному, як відбитки пальців. Тому ніколи не купуй парфум, якщо не спробувала його на собі.

Кращий час

Якщо ти націлена на вибір свого ідеального аромату, то заплануй похід в парфумерний магазин на ранок, незабаром після пробудження. Це найкращий час, тому що нюх ще не «забитий» сторонніми запахами і може гостріше сприймати ті або інші ноти. 

Джерело: Ukr.Media.

 

09 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів