На Закарпатті водії не можуть відійти від святкувань – за добу патрульні зафіксували 6 п’яних

На Закарпатті водії не можуть відійти від святкувань – за добу патрульні зафіксували 6 п’яних
На вулицю Закарпатську у Мукачеві патрульні приїхали на виклик про автопригоду без потерпілих, де водій Рено здійснив наїзд на припаркований ВАЗ. А вже при спілкуванні у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння, він пройшов огляд у лікарні, результат – 2,16 (!) проміле.

 

Схожа ситуація сталася у Мукачеві на вулиці Шевченка близько 22-ї години. Водія авто Дачія зупинили за порушення ПДР й виявили у нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд він пройшов у Мукачівській ЦРЛ. За висновком лікаря водій і справді перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду, знову ж, – 2,16 проміле.

Не спокійніше було й в Ужгороді. О 17-й годині, патрульні роти ТОР зупинили на вулиці Боженка в Ужгороді Джип, водій якого рухався з порушенням правил дорожнього руку. Виявилося, що і він сів за кермо напідпитку. Це підтвердив позитивний висновок лікаря.

1,30 проміле – ще один висновок лікаря щодо водія авто Фольцваген. Його зупинили на вулиці Митрака в Ужгороді.

На горе-водіїв патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема за керування у стані сп’яніння. Якщо суд прийме відповідне рішення їх позбавлять права керування транспортним засобом на 1 рік, а також їм доведеться сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень.

А Ви все ще думаєте чи сідати за кермо напідпитку?

Патрульна поліція Закарпатської області

 

10 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів