Подружжя з Одещини на Рахівщині облаштувало горище будинку під нарколабораторію

Подружжя з Одещини на Рахівщині облаштувало горище будинку під нарколабораторію
Правоохоронці Рахівського району Закарпатської області повідомили про підозру у наркозлочинах подружжю уродженців Одещини.

 

Встановлено, що підозрювані умисно придбали та зберігали спеціальне обладнання призначене для виготовлення наркотичних засобів. Правоохоронці повідомили їм підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 312, частиною 2 статті 317 та частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у грудні 2018 року рахівські правоохоронці, у ході оперативно-профілактичного відпрацювання, в рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва прокуратури,  провели санкціонований судом обшук за місцем проживання 40-річного мешканця села Косівська Поляна. В ході слідчих дій, на горищі приватного будинку правоохоронці виявили нарколабораторію. 

Зокрема, на горищі будинку правоохоронці виявили кімнату, обладнану системою кондиціонування та поливання рослин. Крім цього, там виявили понад 30 глечиків з сироростучими рослинами  та півдесятка поліетиленових пакетів сухої  речовини.

Триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів