У Закарпатті зафіксовано випадок схиляння до вживання наркотичних речовин

У Закарпатті зафіксовано випадок схиляння до вживання наркотичних речовин
Працівники Мукачівського відділу поліції в рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту психотропної речовини встановили причетність підозрюваного до схиляння ним мешканця Мукачівщини до вживання психотропної речовини – «метамфетаміну». За обома фактами кримінальних правопорушень у поліції проводять слідство.

 

Нагадаємо, у жовтні минулого року у ході оперативної закупівлі працівники управління протидії наркозлочинності спільно з ротою поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області затримали жителя села Страбичово Мукачівського району при збуті метамфетаміну. 35-річний чоловік, який працював лікарем-стоматологом, за місцем проживання збув за 2 тисячі гривень 2 грами метамфетаміну.  В подальшому, за місцем проживання чоловіка був проведений санкціонований обшук. З його будинку вилучили гроші, згортки з білою порошкоподібною речовиною та ювелірні ваги з її залишками.

В ході розслідування справи поліцейські Мукачівського відділу довели причетність затриманого до схиляння ним мешканця Мукачівщини до вживання психотропного засобу. 

 

Джерело: Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

 

10 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів