Корисні поради закарпаткам від перукарів

Корисні поради закарпаткам від перукарів
Догляд за волоссям необхідний для кожної жінки.

 

Порада №1. Фахівці радять по можливості розчісувати своє волосся на свіжому повітрі або в добре провітрюваному приміщенні.

Порада №2. Для створення пишної укладки використовуйте піновидний фіксатор або мус. 

Порада №3. Кращий варіант фіксації жирного волосся середньої довжини і короткого - екстрасильна фіксація. 

Порада №4. Якщо вам захотілося пофарбувати волосся в інший колір, то ніколи не змінюйте кардинально свій природний колір. Починайте з відтінку або кольору, який ближчий до вашого природного пігменту. 

Порада №5. При виборі відтінку для фарбування волосся пам'ятайте, що чим темніший природний колір волосся, тим тепліший повинен бути обраний відтінок.

Порада №6. Перед тим, як змити фарбу, перевірте, наскільки якісно ви прокрасили волосся: за допомогою гребінця відсуньте фарбу на кінцях і коренях волосся, потім порівняйте кольори. 

Порада №7. Деякі колористи своїм клієнтам перед фарбуванням рекомендують поекспериментувати з шиньонами або перуками.

Порада №8. Зараз багато які фарби для волосся мають у своєму складі рослинні екстракти. Але це не дуже дієво. Будь -яке фарбування - стрес для волосся, тож після нього обов'язкові маски і сироватки для його живлення та відновлення.

Порада №9. Не існує засобів, які б відновили кератин. 

Порада №10. Не залишайте бігуді на ніч, це тільки зашкодить структуру волосся. 

Порада №11. Якщо у вас кругле обличчя, то довгий і густий чубчик, який повністю закриває лоб, зробить ваші селфі смішними.

Порада №12. Для власниць худої і довгої шиї ідеально підходить стрижка "Паж" або класична об'ємна стрижка з напівдовгого волосся, завитого у локони (зліва). Для короткої шиї об'ємні стрижки не підходять, зате ідеально підходить стрижка з пасмами волосся, спадаючими на шию (справа).

Порада №13. Щоб стрижка довгий час залишалася акуратною, її необхідно коригувати не рідше одного разу на 20 днів. 

Порада №14. Раз на тиждень масаж голови - обов'язковий. 

Порада №15. Якщо раптом у вас різко волосся стало неслухняним, сухим і тонким, то в такому разі варто в першу чергу задуматися не про засоби догляду, а про похід до ендокринолога. Найчастіше такі симптоми характерні для гіпотиреозу.

Джерело: Ukr.Media.

 

11 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів