Сніговий покрив пошкодив дах їдальні в школі на Іршавщині

Сніговий покрив пошкодив дах їдальні в школі на Іршавщині
Сьогодні, 14 сіня, у с.Колодне (Іршавський район) негода частко зруйнувала покрівлю їдальні загальноосвітньої школи І-ІІ ст.

 

– Старі дерев’яні крокви не витримали навантаження товстого шару снігу й обвалилися, при цьому сама шиферна покрівля не зруйнована, – повідомляє Геннадій Москаль. – Їдальня розташована окремо від приміщення школи, ніхто в результаті надзвичайної ситуації не постраждав. Навчальний процес у школі не переривали й не перериватимуть. Іршавська райдержадміністрація вже створила комісію для документації збитків і відновлення покрівлі.

Інших руйнувань соціальних, освітніх чи інфраструктурних об’єктів по області внаслідок інтенсивних снігопадів не зафіксовано. Станом на 17.00 без електроенергії залишається дев’ять сіл у Хустському та Свалявському районах (із них п’ять сіл знеструмлені частково). Аварійні бригади «Закарпаттяобленерго» продовжують ліквідовувати обриви ліній електропередач. Проїзд автотранспорту через усі чотири перевали на адміністративній межі області забезпечений, хоч і ускладнений.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

14 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів