Стронгмен з Тячівщини поїде змагатися до Америки

Стронгмен з Тячівщини поїде змагатися до Америки
Гарну звістку повідомив сам богатир Денис Бережник, уродженець Дубового.

 

Спортсмен, за рішенням Федерації стронгмену України, візьме участь у престижних світових змаганнях «ARNOLD CLASSIC 2019». Він з найсильнішими чоловіками світу поміряється силами 28 лютого – 3 березня цього року в місті Коламбус, штат Огайо, США.

Участь у таких змаганнях для Дениса це найбільша мрія відколи він займається силовим видом спорту, а це вже півтора року.

– За період існування “ARNOLD CLASSIC” жоден закарпатець не брав участі у цих змаганнях. Зараз мені випала велика честь представляти Закарпаття, зокрема, і Україну, загалом, на міжнародній арені. Для мене це велика честь й відповідальність. Докладу максимум зусиль, аби достойно виступити, – зазначає Денис Бережник.

Наразі до змагань богатиря готує тренер Михайло Гал. Шість разів на тиждень Денис виконує силові вправи та вправляється з гантелями та іншим спортивним інвентарем

До слова, в минулому Денис Бережник також має й футбольну кар’єру на аматорському рівні  – ще торік він захищав кольори «Інтеру» з Ганичів, що на Тячівщині.

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів