В Ужгородському університеті відбулося засідання Конференції трудового колективу

В Ужгородському університеті відбулося засідання Конференції трудового колективу
У понеділок, 14 січня, відбулося засідання Конференції трудового колективу УжНУ. На засіданні присутні представники всіх структурних підрозділів університету, Конференція розпочалася урочисто з коляди у виконанні університетського хору "Боян". Опісля святкового виступу делегати одразу перейшли до вирішення питань порядку денного, зокрема, внесли зміни до складу Конференції трудового колективу, затвердили виборних представників до складу Вченої ради та заслухали звіт ректора про роботу у 2018 році.

 

Ректор університету Володимир Смоланка привітав учасників конференції та розповів про досягнення УжНУ в 2018 році та перспективи зростання у нинішньому.  «Щоденна, копітка робота нашого колективу приносить позитивний результат - ми закладаємо основу для сталого розвитку університету. Важливою є наша міжнародна діяльність, цьогоріч ми підписали «Велику хартію університетів», маємо підписані договори про академічну мобільність з більш ніж 70 університетами світу. Наше стабільне фінансове становище дозволяє розвивати матеріально-технічну базу УжНУ, вести масштабні ремонтні роботи в гуртожитках та навчально-наукових приміщеннях. Вперше, більш ніж за 30 років, ми придбали обладнання для наукових лабораторій, у кінці року вперше в історії університету виплатили кожному штатному працівнику УжНУ премію в розмірі одного посадового окладу. Ці, а також багато інших досягнень були б неможливими без великої, та копіткої роботи всього нашого колективу». – наголосив Володимир Смоланка.

В обговоренні взяли участь декан хімічного факультету Василь Лендьел та декан факультету міжнародних економічних відносин Микола Палінчак.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів