Вивчення нафтогазоносних надр у двох районах Закарпаття – депутати "за"!

Вивчення нафтогазоносних надр у двох районах Закарпаття – депутати "за"!
У ході 13-ї сесії обласної ради депутатським корпусом схвалені рішення про погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами двом підприємствам: Товариству з обмеженою відповідальністю «Антарес-9» та приватному підприємству «Західбудімпекс» для геологічного вивчення надр та промислової розробки родовищ.

 

Затверджені документи оприлюднені на сайті облради в рубриці «Рішення».

ТзОВ «Антарес-9» має на меті геологічне вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислову розробку родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, супутніх компонентів Королівського родовища, яке знаходиться на території Виноградівського району Закарпатської області.  

ПП «Західбудімпекс» потребував такий самий спеціальний дозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних  надр з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) природного, конденсату, нафти  Грушівської площі, розташованої в межах Закарпатської області.

Затверджені рішення облради – це лише один із етапів процедури отримання спецдозволів на початок робіт та не потребує залучення бюджетних коштів.  

Прес-служба Закарпатської облради

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів