Водії на Закарпатті добре відсвяткували свято Василя – 9 п’яних за кермом

Водії на Закарпатті добре відсвяткували свято Василя – 9 п’яних за кермом
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Перечинському та Хустському районах. Ще 7 п’яних водіїв виявили працівники Управління патрульної поліції області.

 

У селі Тур’я Пасіка Перечинського району близько опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. Водій не зупинився на вимогу правоохоронців, його наздогнали. 

За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення і відмовився проходити медосвідування. 

У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, а також за незупинку на вимогу правоохоронців. Від керування його відсторонили. 

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. 

За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Цього чоловіка місяць тому вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння, і от він попався вдруге. Драгер виявив у нього 0,39 проміле алкоголю.  

Правоохоронці склали на правопорушника черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування. 

Ще 7 п’яних водіїв виявили за добу працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів