Ужгородські «Карпати» - переможці турніру в Білорусі

Ужгородські «Карпати» - переможці турніру в Білорусі
Ужгородська жіноча гандбольна команда вдало з’їздила на турнір до білоруського міста Брест, який розпочався в п’ятницю, 11 січня.

 

Наші дівчата перемогли у трьох матчах суперниць із Білорусі, Польщі та Литви. У першому матчі ужгородки зіграли проти господарів. Вікторія-Берестьє (Брест, Республіка Білорусь) 27:39 Карпати (Ужгород, Україна). Білоруська команда виступає у головному жіночому чемпіонату РБ з гандболу, де наразі посідає 5 місце.  Польська команда зараз на другому місці групи «В» 1-ї ліги Польського жіночого чемпіонату з гандболу (аналог нашої Вищої ліги). Третього, заключного дня, карпатівки без зайвих проблем розібрались з Гарлявою з Литви. Рахунок поєдинку був 35:25 на користь ужгородок. До речі, Гарлява наразі посідає 3 місце в чемпіонаті Литви. Відповідно, наша команда провела вдалий уїкенд і з кубком повертається додому.

1. Карпати (Ужгород)

2. Вікторія-Берестьє (Брест, Республіка Білорусь)

3. Гарлява (Литва)

4. AZS-AWF (Варшава, Польща)

 А троє наших карпатівок визнанні кращими гравцями турніру: Яна Готра - кращий лівий крайній турніру, Анна Лезінська - кращий правий пів середній турніру, Анастасія Мелекесцева - кращий гравець турніру.

Uzhgorod.net.ua

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів