"Відправили з надійними людьми": у Закарпатті на кордоні керівники школи залишили десятикласника

"Відправили з надійними людьми": у Закарпатті на кордоні керівники школи залишили десятикласника
Причиною стало те, що десятикласник не мав при собі біометричний паспорт.

 

Про прикрий інцидент написала у Facebook мама хлопця Тетяна Бойко. Із її слів, у львівській СЗШ N 98 для учнів 10-х класів організували поїздку в Італію. Однак батьки помилково дали сину внутрішній паспорт, а не біометричний. Хлопець виявив помилку перед кордоном і повідомила заучу. Натомість вчителька заявила, що автобус чекати, поки батьки привезуть інший паспорт, не буде. Відтак дитину висадили на кордоні. 

"Мені по телефону Мних Т.М. (зауч, – К.) сказала, що домовилася з кимось з прикордонників, що його (учня – К.), посадять в транспорт до Львова, але це виявилися тільки слова... Наш син простояв на морозі -6 до 18 години і нікому до нього не було діла... Остаточно промерзнувши, він сказав що буде шукати транспорт, щоб добратись на вокзал Чопа, який розташований в 7км, і ми втратили з ним зв'язок... Наша дитина в 15 років, яку ми відправили в подорож з “надійними людьми,” хто може бути надійніший, ніж керівник закладу, в темну пору доби, в мороз, десь на Закарпатті, на трасі з сумками шукає, як добратися додому..." – написала мама. 

Як розповіла жінка, в результаті знайшла людина, яка відвезла хлопця на вокзал, а потім провідник взяв його без квитка, відтак учень дістався додому в 3-й годині ночі. Після пережитого хлопець захворів і перебуває на лікуванні. 

"Найцікавіще те, що вони (автобус із дітьми та вчителями, – К.) провели на кордоні 4 години, за які ми могли спокійно подолати відстань в 270 км, адже ще в когось з дітей були проблеми з дорученнями. І в мене питання до цих ”організаторів”: чому ви, організатори поїздки з дітьми, ще на залізничному вокзалі Львова не взяли в руки паспорт і доручення кожного з 25 дітей, щоб уникнути таких “форсмажорів”.Не вважали за потрібне? Навіть в дорослих людей перевіряють наявність всіх документів перед посадкою в автобус, а ви везли дітей, не чужих, а зі своєї школи", – зазначила жінка. 

 

Uzhgorod.net

 

15 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. ольга 2019-01-15 / 18:51:01

    За це - надійних людей- потрібно під суд