Снігові замети стимулюють виноградівських єгерів та лісівників підгодовувати диких тварин

Снігові замети стимулюють виноградівських єгерів та лісівників підгодовувати диких тварин
У зв’язку зі складними погодними умовами та значним покривом снігу, працівники єгерської служби та державної лісової охорона Виноградівського лісгоспу посилила роботу з підгодівлі диких тварин.

 

Лісівники та працівники єгерської служби допомагають диким тваринам впоратися із зимовими випробуваннями та рятують їх від голодної зими. Перший місяць року виявився неабияк щедрим на сніг, «підкинувши» додаткової роботи і лісівникам. Зокрема, працівникам єгерської служби Виноградівського держлісгоспу. Дістатися до спеціально облаштованих годівниць, аби поповнити продовольчі запаси для тварин, було завданням не з легких. Про це розповіли лісничий Виноградівського та Затисянського лісництв, які регулярно наповнюють годівниці для звірів на території своїх обходів.

До прикладу, учора, 15 січня, лісничий Затисянського лісництва Степан Медьері і мисливствознавець лісгоспу Іштван Фі в черговий раз перевірили наповнення годівниць для звірів та їх дієвість: навколо біотехнічних поруд зафіксовані чисельні сліди звірів. Тому лісові мешканці не залишаться голодними навіть у найлютішу зиму!

Лісівники кажуть, що подбали про кормові запаси, як завжди, заздалегідь. Для тварин заготовили достатньо сіна, кормових віників, кукурудзи і солі.

Поласувати такими гостинцями до годівниць приходять дикі кабани, косулі та зайці. Поголів’я тварин, за словами місцевого єгеря, з кожним роком стає все більшим.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

16 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів