Що встигли накрасти злодії на Закарпатті за добу?

Що встигли накрасти злодії на Закарпатті за добу?
Працівники Мукачівського, Іршавського, Берегівського, Свалявського та Рахівського відділів поліції затримали шістьох осіб, причетних до вчинення злочинів. За усіма фактами розпочато слідство.

 

У місті Свалява поліцейські відділення встановили особу жінки, яка з  магазину жіночого одягу викрала светр. Правопорушення було зафіксовано камерами відеонагляду. Викрадений одяг як речовий доказ вилучили. За ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України слідчі проводять досудове розслідування.

Співробітники Берегівського відділу поліції затримали 35-річного мешканця міста, який від свого родича викрав ноутбук. Викрадену техніку чоловік мав намір перепродати. За фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України розпочато слідство. 

У Рахові поліцейські відділення поліції оперативно розкрили грабіж. Як з’ясували правоохоронці, 20-річний мешканець села Верхнє Водяне вдарив працівника приватного підприємства і відкрито викрав чотири шини з дисками до автомобіля. Загальна сума збитку склала близько 22 тисяч гривень. За ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством) триває слідство.

Іршавські поліцейські встановили місцезнаходження двох осіб, які підозрюються у вчиненні крадіжок.

44-літній мешканець села Лоза від свого односельця викрав два мобільні телефони марок «Nomi» та «Huawei». Викрадені телефони працівники поліції вилучили за місцем проживання причетного до крадіжки чоловіка.

Викрадений велосипед,  вартістю близько 2500 грн,  правоохоронці Іршавщини повернули мешканцю села Заріччя. Як з’ясували полісмени, двоколісний транспортний засіб з-під сільського продуктового магазину, поцупив 53-літній односелець заявника. За обома повідомленнями у поліції тривають перевірки.

У Мукачеві працівники кримінальної  поліції відділу встановили особу чоловіка, який вночі з гаражного приміщення 57-річного мешканця райцентру викрав велосипед. Викрадений транспортний засіб поліцейські вилучили. За фактом крадіжки проводять розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів