5 найпопулярніших міфів б'юті індустрії

5 найпопулярніших міфів б'юті індустрії
Жінки прагнуть виглядати красиво, тому часто довіряють міфам.

 

Міф №1. Шоколад шкідливий для шкіри

Насправді немає наукових доказів, що шоколад дійсно шкодить стану шкіри, призводить до в'ялості чи викликає появу акне. Навпаки, какао містить велику кількість антиоксидантів, а це навпаки приносить користь шкірі, омолоджуючи її зсередини. Звичайно, краще вживати чорний шоколад з максимальним вмістом какао.

Міф №2. Зубна паста - еліксир від прищів

Це дуже агресивний засіб, особливо для чутливої шкіри, який сушить її, залишаючи темні сліди.

Міф №3. Всі масла забивають пори

Це не зовсім правда. Так, наприклад, з тих масел, які підійдуть всім: олія виноградних кісточок, жожоба відмінно живлять і зволожують шкіру, і навіть допомагають боротися з висипаннями. Додавши в них ефірні масла лимона, лаванди або герані можна ще і відмінно тонізувати судини. Звичайно, якщо шкіра схильна до чорних точок, то про кокосове масло точно потрібно забути.

№4. Масло какао врятує від розтяжок

Проведене дослідження довело, що масло какао ніяк не впливає на зникнення розтяжок! Користуйтеся засобами з вітамінами Е, К, А, і розтяжки вам не страшні.

№5. Стрижка волосся прискорює його зростання

На ріст волосся впливає і генетика, і раціон: нестача протеїну, вітамінів групи В, та цинку - погано позначається на роботі серця, в результаті в організмі виникає стрес і зростання волосся сповільнюється. 

Джерело: UkrMedia.

 

16 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів