"Коней на переправі не міняють" – Москаль про вибори Президента України

"Коней на переправі не міняють" – Москаль про вибори Президента України
Під час інтерв’ю обласному телеканалу «М-Студіо» голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль поділився враженнями про майбутні вибори Президента України:

 

– Ми будемо мати кілька десятків кандидатів на посаду Президента, але реально претендуватимуть на хороший результат хіба п’ятеро. Решта йде на вибори, щоб на загальноукраїнському рівні заявити про свою персону й розкрутити себе перед виборчою кампанією до Верховної Ради України в жовтні 2019 року.

Хочу нагадати, що я не тільки займаю посаду голови облдержадміністрації, але є також обласним депутатом від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», очолюю депутатську групу «Солідарності» в обласній раді, є керівником обласної організації «Солідарності» і очолюю обласний виборчий штаб «Солідарності». Тому мій вибір логічний і закономірний – буду голосувати за Петра Порошенка так само, як голосував за нього в 2014 році. Скажу, що коней на переправі не міняють, особливо в нинішній ситуації, коли триває війна на сході України. Бо можна ту переправу взагалі не перейти…

Повністю інтерв’ю Г.Москаля телекомпанії «М-Студіо» подано нижче:

moskal.in.ua

 

21 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів