Реалізація спільного проекту Кошице та Ужгорода: чого вдалося досягнути?

Реалізація спільного проекту Кошице та Ужгорода: чого вдалося досягнути?
Про те, як реалізовується спільний проект міст-побратимів Кошице та Ужгорода у рамках програми Slovak Aid проект “Крок до ефективного управління в місті Ужгород”, розповіли сьогодні на прес-конференції у міській раді.

 

Як зазначив Олександр Білак, ідея проекту не нова, декілька спроб реалізувати подібні вже було. Олександр Павлович навів приклад, що за останні 5 років Кошице залучило понад 300 млн. євро із європейських та світових фінансових організацій, які суттєво вплинули на розвиток словацького міста, інфраструктуру і комунікацію, результатом стало те, зокрема, що Кошице виборювало статуси «Культурна столиця Європи» та «Європейське місто спорту».

Маріанна Собран розповіла, що проект реалізовує Агенція регіонального розвитку Кошице спільно з Комунальною установою Ужгородської міської ради «Агенція розвитку Ужгорода» із осені 2018 року. Розрахований він на 25 місяців, у грудні 2018-го відбувся перший тренінг у Кошице, зараз проходить в Ужгороді. Результатом має стати написання та затвердження комунікаційної стратегії для Ужгородської міської ради, такого документу дотепер не було. Участь у тренінгах беруть представники громадського сектору та працівники Ужгородської міської ради, щоразу тренінги відвідують від 18 до 23 осіб.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів