Неформально та без краваток: сьогодні зустрілися керівники Саболч-Сатмар-Берег і Закарпатської областей

Неформально та без краваток: сьогодні зустрілися керівники Саболч-Сатмар-Берег і Закарпатської областей
У середу, 23 січня, у робочому кабінеті голови Закарпатської облради Михайла Рівіса відбулася перша в цьому році зустріч з угорським колегою – головою Загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Оскаром Шестаком, на якій обговорено важливі питання щодо реалізації проектів Європейського об’єднання територіального співробітництва з обмеженою відповідальністю ТИСА.

 

Перемовини відбувалися у неформальній дружній обстановці і без краваток. Угорський очільник регіонального парламенту задоволено відзначив, що обидва прикордонні краї відзначились активністю, особливо у контексті участі у програмах міжнародної технічної допомоги, у яких передбачається фінансування інфраструктурних та інвестиційних проектів. Щиро подякував Михайлу Рівісу та всьому депутатському корпусі облради за тісну співпрацю та плідну роботу Михайло Рівіс подякував угорському другу за постійну підтримку та допомогу нашому краю, підкресливши, що ЄОТС ТИСА успішно виграє надзвичайно важливі для Закарпаття грантові проекти.

Сторони активно обговорили та висловили слушні пропозиції щодо потенційних можливостей спільної реалізації соціальних, екологічних та інфраструктурних проектів через Європейське об’єднання територіального співробітництва ТИСА. Насамкінець учасники зустрічі обговорили також конкретні завдання, проведення низки заходів відповідно до підписаної між двома областями Програми розвитку співробітництва.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

23 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів