Як швидко схуднути після свят? Корисні поради

Як швидко схуднути після свят? Корисні поради
Корисні поради, які стануть вам у нагоді.

 

Рухайтеся як можна більше

Вправи є відмінним інструментом для поліпшення фігури. Причому для того, щоб спалити жир на животі важливо не тільки робити скручування. Додайте у свій режим табата-тренування або кардіо, які спалюють максимум калорій. Крім того, робіть вакуум живота, який допоможе швидше досягти мети - позбутися внутрішнього жиру в області талії.

Їжте більше білка

Дієтологи рекомендують вибирати пісні види м'яса, їсти птицю і рибу, щоб отримати більше білка і менше шкідливих жирів. Ще один хороший варіант для веганів - рослинні білки (боби і сочевиця).

Додайте більше (здорових) жирів у свій раціон

Їжа з жиром приємна на смак і довше перетравлюється, так що ви можете насолоджуватися приємними стравами і залишатися ситим. Просто контролюйте розмір порцій.

Приділіть більше уваги тому, наскільки добре і якісно ви спите

Сон краси (7-9 годин) дійсно важливий. Згідно одному експерименту, проведеному в 2017 році і опублікованому в журналі PLOS ONE, в учасників, які спали 6 годин на добу, була талія, в середньому на три сантиметри більша, ніж у тих, хто спав 7-9 годин.

Не нехтуйте клітковиною

Так, білок корисний, але продукти його розпаду потрібно виводити з організму, адже з часом вони можуть бути токсичні. Для того, щоб схуднути, важливо їсти більше розчинної клітковини. Це також допоможе не переїдати. Продукти з високим вмістом клітковини покращують травлення і допомагають схуднути. Додайте більше свіжих овочів і фруктів у свій раціон (фрукти тільки до 14:00), цільнозерновий хліб, крупи з низьким глікемічним індексом (гречка, цілісна вівсянка, перлова каша).

Джерело: Ukr.Media.

 

23 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів