П’яні водії на дорогах Закарпаття встигли за добу зробити дві ДТП

П’яні водії на дорогах Закарпаття встигли за добу зробити дві ДТП
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Свалявському, Рахівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У селі Концово Ужгородського району ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Mercedes Sрrіntеr» зачепив автомобіль марки «Nіssаn». Пошкодження були незначні, потерпілий претензій не мав, але працівники групи реагування патрульної поліції виявили, що винуватець ДТП, житель Концова, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,84 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  

У Перечинському районі ввечері сталася ще одна ДТП. Водій автомобіля марки «Toyota Land Cruiser» іноземної реєстрації пошкодив інше авто і втік з місця події. Затримали його в сусідньому Свалявському районі працівники групи реагування патрульної поліції. Водій позашляховика спершу не зупинився на вимогу правоохоронців, його наздогнали. 

З’ясувалося, що за кермом джипа перебуває 26-річний житель Свалявщини, якого вже неодноразово зупиняли за керування в стані алькогольного сп’яніння. Востаннє він попався буквально кілька днів тому на Перечинщині. Посвідчення від нього вилучили. 

Цього разу драгер виявив у водія 1,79 проміле алкоголю. На нього склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування його відсторонили. Подальшу долю праворушника визначатиме суд. 

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі для перевірки автомобіль марки «Fіаt», на якому був прикритий сіткою задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили водія від керування.  

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів