Колишній Генсек НАТО Расмуссен спростував інформацію щодо підтримки Тимошенко

Колишній Генсек НАТО Расмуссен спростував інформацію щодо підтримки Тимошенко
Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен спростував інформацію, поширену у ЗМІ щодо того, що він звернувся до українців буцімто з нагоди висунення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко на пост президента України.

 

Про це політик розповів у ексклюзивному коментарі українському телеканалу «Прямий».

«Ні. Не правда, я не підтримував жодного кандидата. Я лише звернувся до українців у відео з тим, що, якщо країна обрала шлях у напрямку до ЄС, то мусить проводити реформи. Це моє послання всім кандидатам. І відео доступне для всіх кандидатів», – наголосив він.

Днями у ЗМІ поширилася інформація щодо того, що колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен та президент Європейської народної партії Жозеф Доль звернулися до українців з нагоди висунення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко на пост президента України.

Напередодні бразильський письменник Пауло Коельо заявив, що не записував відео зі словами підтримки кандидата в президента України Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що 22 січня на форумі партії «Батьківщина» було продемонстроване відео з нібито підтримкою Тимошенко з боку всесвітньо відомого письменника. «Я ніколи не записував жодного повідомлення про те, що підтримую її кандидатуру. Навіть якщо вона мені подобається як людина, українська політика – не моя справа», – написав Коельо.

Раніше Тимошенко звинуватили у використанні захисників Донецького аеропорту для власного політичного піару.

Відеокоментар за посиланням: https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=p_SCPhgUVHc

 

 

 

 

24 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів