Понад 50 тис. доларів, зброя, цигарки – обшуки у контрабандистів Рахівщини дали свої плоди (ФОТО)

Понад 50 тис. доларів, зброя, цигарки – обшуки у контрабандистів Рахівщини дали свої плоди (ФОТО)
Обшуки проводились вчора 24 січня по 13 адресам підозрюваних Рахівського району, а саме: Діловому, Костилівці, Солотвині, Нижній Апші та самому Рахові.

 

За інформацією LIGA.net з посиланням на речника Держприкордонслужби Олега Слободяна, обшуки дали свій результат. Тут прикордонники разом з військовою прокуратурою знайшли холодну та вогнепальну зброю, засоби зв'язку, валюту та тютюнові вироби.

Як додає редактор Цензор.нет Юрій Бутусов у себе на сторінці у Фейсбук, під час спецоперації була затримана група місцевих жителів з угруповання контрабандистів. За попередніми даними наразі вилучено в будинках підозрюваних 11 ящиків сигарет без акцизу, бойовий пістолет ТТ, два травмата та понад 50 тисяч доларів.

Разом з тим стало відомо, що така операція була проведена в рамках розслідування за фактом наїзду в минулому році на офіцера Мукачівського прикордонного загону. Від отриманих травм офіцер помер у лікарні. Було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 348, ч.3 ст. 332 і ч.1 ст. 204 КК.

Спецоперація проходила з застосуванням спецтехніки, а також тимчасовим блокування руху певними вулицями та ділянками траси Мукачево – Рогатин.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів