Світові лідери у Давосі висловили свою підтримку Україні

Світові лідери у Давосі висловили свою підтримку Україні
Раз на рік Швейцарський Давос стає центром скупчення світової еліти – тут проходить Всесвітній економічний форум.

 

На подію обговорити актуальні виклики, провести важливі неформальні зустрічі з'їжджаються політики, бізнесмени, економісти та меценати. У України тут є окрема платформа – так званий сніданок. І основні страви на ньому – це стратегії і неординарні рішення актуальних проблем. Головний спікер – Глава держави.

За два дні у Швейцарії Президент встиг вже зустрітися з керівництвом Китаю, Німеччини, Бразилії, Польщі, Швейцарії, Іспанії, Хорватії, Литви, Бельгії, Вірменії та ще з добрим десятком очільників впливових міжнародних організацій, взяти участь у кількох міжнародних платформах. Глава держави переконує – весь цивілізований світ підтримує Україну і розуміє, що агресія проти неї – виклик для всіх.

«Ми користуємось тим, що тут дуже щільний графік – переговори відбуваються по 15-20 хв. не більше, але їхня чисельність є достатньо великою. І скрізь ми маємо тверду позицію щодо підтримки України. Дякую нашим міжнародним партнерам, які демонструють таку підтримку, демонструють позицію захисту українців», – наголосив Президент Петро Порошенко.

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів