Ужгородська футзальна ліга: анонс матчів 9-го туру

Ужгородська футзальна ліга: анонс матчів 9-го туру
Найближчого вікенду, 26–27 січня, у спорткомплексах «Юність» і «Зінедін» відбудеться чимало захопливих протистоянь.

 

Зона Другої ліги України (Суперліга УФЛ)

«Юніпов», який відзначається непоступливістю, зустрічатиметься із лідером чемпіонату – «Медеєю». Останні фаворити звітного протистояння, однак номінальні господарі спроможні нав’язати серйозну боротьбу навіть іменитим суперникам. Обидва колективи намагатимуться збагатити свою залікову скарбничку, тож на нас чекає цікавий двобій.

Найінтригуючим поєдинком дев’ятого туру буде зустріч «Вікінга» та «Олімпіка». «Олімпік» іде в трійці лідерів і ставить перед собою високі завдання, тож у цій грі боротиметься винятково за перемогу. «Вікінг» розпочав друге коло з поразки й опустився на п’яту сходинку. Ця позиція не влаштовує «вікінгів» і вони вже найближчим часом намагатимуться виправити ситуацію. У першому колі «Вікінг» обіграв майбутнього суперника з рахунком 3:0. Чи зможе «Олімпік» взяти реванш – побачимо вже найближчої суботи.

В інших двох матчах цього туру матимемо явних фаворитів. Аутсайдер ліги («Вопак») зустрінеться з «УТЕІ». Останні переважають свого суперника за багатьма показниками й повинні брати максимум очок. Збагатити свою скарбничку на три залікові бали повинен і «Ужнет», який протистоятиме «Кам’яниці».

Вища ліга

У попередньому турі дует лідерів («Беркут» і «Перчин») несподівано втратив очки, тож у найближчих матчах вони намагатимуться реабілітуватися перед рідними вболівальниками. «Беркут» зустрінеться із «Невицьким замком», а «Перчин» протистоятиме «Худльову». Якщо «беркутівці» та «перечинці» продемонструють свої найкращі вміння то візьмуть максимум очок.

«СМЕ» після сенсаційної нічиї з лідером спробує скласти конкуренцію головному претенденту на «бронзу» («Епіцентр»). Однак зробити це буде складно, адже «Епіцентр» показує хороший рівень гри і в кожному матчі діє на максимальний результат.

Визначити фаворита зустрічі «Коритняни» – «Штурм» складно, адже команди приблизно рівні за класом. Кожен із колективів може розраховувати у цій грі на очки. Кому вдасться їх здобути і в якій кількості – дізнаємося вже цієї суботи.

Перша ліга

Найбільш очікуваний поєдинок дев’ятого ігрового тижня – «Трактор» – «Тімвір». Останні демонструють якісну гру й стабільно виборюють максимальний результат. Це дозволило розташуватися на вершині турнірної таблиці. Натомість «Трактор» іде третім і ніяк не може втрутитися у боротьбу за найвищу позицію. Від цієї гри залежатиме чи зможуть номінальні господарі скласти конкуренцію лідерам, чи третя позиція – максимум, на який спроможний цей колектив.

У грі «Інваспорт» – «Рятівник» очікуємо розгром. Друга команда ліги зустрінеться із явним аутсайдером змагань. У перемозі гостей не сумнівається ніхто. Інтригою залишається те, скільки м’ячів зможуть забити гравці «Рятівника».

Також на нас чекають два матчі за участі сердняків. «Шипіт» зустрінеться з «Будівельником», а «Сторожниця» зіграє із «Феніксом». Команди намагатимуться здобути якомога більше очок, аби відірватися від зони вильоту.

Друга ліга

«Імперія» у минулому турі здобула переконливу перемогу і піднялася на четверте місце. Однак тепер на них чекає непросте випробування – гра із потужною «Зіною». Останні відпустили лідера на сім очок і дозволили наблизитися до себе третій команді на відстань однієї перемоги. «Зіна» намагатиметься покращити свою турнірну ситуацію перемогою над майбутнім опонентом.

«Лугош» демонструє 100-відсотковий результат і впевнено крокує до чемпіонства. Зупинити переможну ходу лідера вдруге намагатиметься «Верховина». Тільки ідеальна гра у захисті та висока реалізація в нападі може допомогти господарям створити сенсацію і відібрати очки від «Лугоша».

«КС Ужгород» повинен брати три бали у протистоянні з явним аутсайдером. «Ядзакі» ніяк не вдається віднайти своєї гри й скласти конкуренцію опонентам. Наразі невідомо за рахунок чого господарі хочуть здобути бодай якісь очки.

Визначити фаворита протистояння «Прімалекс» – «Ужнет+» складно. Обидві команди не можуть похизуватися стабільністю. А за відсутності цього фактору пробитися до топ-4 важко. Переможе той, хто припуститься менше помилок і продемонструє кращий відсоток реалізації моментів. Не виключено, що гра може завершитися внічию.

Розклад матчів 9-го туру:

26 січня (субота)

СК «Юність»

12:00. «Ядзакі» – «КС Ужгород» (Друга ліга).

12:50. «Шипіт» – «Будівельник» (Перша ліга).

13:40. «Юніпов» – «Медея» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

14:30. «Вікінг» – «Олімпік» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

15:20. «Прімалекс» – «Ужнет+» (Друга ліга).

16:10. «Інваспорт» – «Рятівник» (Перша ліга).

17:00. «Невицький замок» – «Беркут» (Вища ліга).

17:50. «Коритняни» – «Штурм» (Вища ліга).

27 січня (неділя)

СК «Зінедін»

14:00. «Сторожниця» – «Фенікс» (Перша ліга).

14:50. «УТЕІ» – «Вопак» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

15:40. «Перечин» – «Худльово» (Вища ліга).

16:30. «Імперія» – «Зіна» (Друга ліга).

17:20. «Верховина» – «Лугош» (Друга ліга).

18:10. «СМЕ» – «Епіцентр» (Вища ліга).

19:00. «Трактор» – «Тімвір» (Перша ліга).

19:50. «Кам’яниця» – «Ужнет» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

Джерело: Прес-служба Ужгородської футзальної ліги

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів