Як магістри-фізики урочисто розпрощалися з університетом в Ужгороді (ФОТО)

Як магістри-фізики урочисто розпрощалися з університетом в Ужгороді (ФОТО)
У великій залі ректорату 23 січня відбулося останнє свято у стінах рідного університету для новоспечених магістрів фізичного факультету.

 

Диплом вручає Володимир Лазур

Диплом вручає Володимир Лазур

Традиційне звучання гімну України стало офіційним початком заходу. Відтак до магістрів з напутнім словом звернувся очільник факультету Володмир Лазур: «Настав день, до якого ми йшли п’ять з половиною років. Цей період був пов’язаний з навчальними й науковими успіхами, недоспаними ночами, красивим, незабутнім студентським життям. У вас велике майбутнє. Адже чимало наших випускників сумлінно працюють в Аргонській національній лабораторії, Німецькому ядерному центрі, Принстоні, Карловому університеті. Також хочу відзначити, що в німецькому місті Дармштадті завершується будівництво одного з найпотужніших прискорювачів, де вперше буде імплементована теорія великого вибуху, яка, до речі, була запропонована українцем. Ще одна не менш важлива подія, яка безпосередньо стосується спеціальності «Кібербезпека», – вперше будуть реалізовані прототипи квантових комп’ютерів. Все це говорить про те, що спеціальності, які ви здобули, сьогодні запитувані. Впевнений: через кілька років ми дізнаємось, що ви працюєте в передових наукових лабораторіях. А сьогодні я хочу щиро вас привітати, побажати щастя, добра, процвітання. Щасливої вам дорогі, шановні випускники!»

Відтак настав момент, який хвилював кожного присутнього, – вручення магістерських дипломів 26 випускникам спеціальностей «Безпека інформаційних і комунікаційних систем», «Системи технічного захисту інформації», «Фізика ядра та елементарних частинок». Варто відзначити, що 14 уже колишніх студентів за якісні знання у сфері фізики отримали червоні дипломи.

Звернулися до студентів і викладачі, які протягом усіх років навчали, наставляли та підтримували своїх студентів, – заступник декана, доцент кафедри твердотільної фізики Мирослав Карбованець та завідувач відділення фізики ядра та елементарних частинок Іван Гайсак.

Від студентського колективу виступив  Йосип Логачов: «Передусім хочу привітати всіх своїх однокурсників. Особливо ж хочу звернутися до викладачів, уже майже колег. Дякую за те, що терпіли нас стільки років, за вашу лояльність, доброту. Не можна забути того, що ви нас виховували і навчили вчитися».

Відтак усі дружньо запустили конфедератки, відчуваючи незабутні емоції, та зробили чимало неповторних фото за згадку.

Вікторія Кенідра,

фото Сергія Харука

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів