Закарпатські спортсмени-паралімпійці не лише наполегливо тренуються, але й оздоровлюються

Закарпатські спортсмени-паралімпійці не лише наполегливо тренуються, але й оздоровлюються
26 січня 2019 року в місті Берегові в термальному басейні «Жайворонок» (ТОВ «Жайворонок-Пачірта», м. Берегово, вул. Шевченка, 121) безкоштовно оздоровлювались закарпатські спортсмени з особливими потребами.

 

Чудовий термальний басейн змогли відвідати члени  Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець). Запросило до себе в гості закарпатських спортсменів з обмеженими фізичними можливостями керівництво басейну «Жайворонок». Ініціював відпочинок закарпатських спортсменів-інвалідів голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. За його словами закарпатські спортсмени-інваліди змогли в Берегові оздоровитись у цілющих термальних водах басейну «Жайворонок» та відпочити від виснажливих тренувань.

Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку ТОВ «Жайворонок-Пачірта», Ужгородському міському голові Богдану Андріїву, супермаркетам «Фокстрот», «Осетія» та «Сільпо», які допомогли організувати цю поїздку. Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

п\р 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378

За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном +380997915415.

Олександр Лизанець

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів