Відбулись ігри дев'ятого туру Ужгородської футзальної ліги. Яка ситуація?

Відбулись ігри дев'ятого туру Ужгородської футзальної ліги. Яка ситуація?
У суперлізі в матчі «Юніпов» – «Медея» сенсації не сталося, незважаючи на те, що в «Медеї» через старт зборів у провідних команд краю вибули аж четверо гравців це не відбилося на результаті. 3:0 «Медея» перемагає й продовжує лідирувати.

 

У матчі «Вікінг» – «Олімпік» перші хоч і вели в рахунку, проте вдала гра дебютанта «Олімпіка» Володимира Варваринця приносить перемогу саме «олімпійцям» -4:2.

Студенти УТЕІ були відверто сильнішими за «Вопак», у ворота якого ще в першому таймі влетіло п’ять м’я чів, у другій половині зустрічі команди порадували глядачів ще кількома голами та інтриги у цьому матчі не було - 9:5.

Напруженим та цікавим виявився останній матч цього туру УЖНЕТ– Камяниця, в якому перемагає команда ужгородського інтернет-провайдера – 4:2.

Турнірне становище:  «Медея» – 22 очки; «УЖНЕТ» - 20; «Олімпік» – 17; УТЕІ – 16; «Вікінг» - 10; «Камяниця» - 7; «Юніпов» - 6; «Вопак» - 2.

У вищій лізі в поєдинку «Невицький замок» – «Беркут» (Мукачево) невиччани зуміли дати бій лідеру, вигравши перший тайм, та чотири голи у другому таймі стали запорукою успіху для беркутівців, тож з рахунком - 5:4 перемагають мукачівські футзалісти.

У зустрічі іншого представника Мукачівщини «Штурму» з «Коритнянами» саме мукачівці більшу частину матчу вели з великим рахунком і лише в останні дві хвилини пропустили чотири голи, протее втримали потрібний результат – 7:5.

У головному поєдинку вищої ліги«Худльово» зуміло переграти «Перечин» - 6:3. Вже у першому таймі помаранчеві провели чотири голи, при тому, що на воротах у них стояв польовий гравець Валерій Волошин. У другому таймі Перечин скоротив відставання до двох голів та худлівчани витримали фінальний штурм, а на завершення забили ще раз вже у пусті ворота.

Надзвичайно видовищним та емоційним виявився завершальний матч 9-го туру у вищій лізі – «Судмедекспертиза» – Епіцентр. Команди почергово виходили вперед, а розв’язка настала у завершальні хвилини, коли за хвилину до завершення «Епіцентр» зрівняв рахунок, а кінчешці за дві секунди до фінальної сирени провели переможний гол - 7:6

Турнірне становище: «Беркут» - 23; «Перечин» – 17; «Епіцентр» - 13; «Худльово» – 12; «Штурм» – 11; СМЕ – 9; «Невицький замок» - 8; «Коритняни» - 4.

У першій лізі «Будівельник» впевнено розібрався з міжгірським «Шипотом» – 8:1 і підібрався дуже близько до третього пункту.

Безсумнівна перемога «Рятівника» над «Інваспортом» - 12:4, виводить його на першу сходинку.

Сорожницька команда доволі легко розправилася з «Феніксом», провівши по три голи у кожному з таймів. «Сторожниця» – «Фенікс» - 6:1.

По-справжньому бойовим виявився головний поєдинок першої ліги між «Трактором» та «Тімвіром». «Трактор» захопив лідерство у першому таймі, повівши у два м’ячі. Проте, тімвірівці створити камбек у другому таймі і тепер вже вони були попереду у два голи. Та через перебір фолів дали змогу супернику двічі пробивати з десяти метрів і трактористи скористалися цією нагодою і таким чином посунули «Тімвір» на друге місце.

Турнірне становище: «Рятівник» - 24; «Тімвір» – 23; «Трактор» – 17; «Будівельник» – 16; «Сторожниця» - 12; «Шипіт» - 5; «Фенікс» - 4; «Інваспорт» - 3

У другій лізі аутсайдер «Ядзакі» намагався дати бій КС «Ужгород», але не вийшло  - 2:4. Вікторію святкує «Ужнет+» над «Прімалексом» - 6:5. Справжню перестрілку влаштували в матчі «Імперія» та «Зіна» - 7:6 перемагає «Зіна».

«Лугош» продовжує свою переможну серію, на цей раз розгромивши оноківську «Верховину» - 6:1.

Турнірне становище:  «Лугош» - 27; «Зіна» – 20; КС «Ужгород» – 17; «Імперія» – 12; «Ужнет+» - 12; «Верховина» - 11; «Прімалекс» - 6; «Ядзакі» - 0.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів