Дорожники показали, як на Закарпатті ремонтують дороги

Дорожники показали, як на Закарпатті ремонтують дороги
Облавтодор інформує, що дороги вже ремонтують. Як це відбувається?

 

28 січня в Службі автомобільних доріг Закарпатської області відбулася термінова нарада під головуванням начальника служби Михайла Поповича, під час якої говорили про ліквідацію ямковості на дорогах державного значення в межах Закарпатської області.

Як прозвучало під час наради, небувалі снігопади не пройшли без наслідків, адже і сніг, і протиожеледні засоби, які застосовували на дорогах, сприяють зношенню та руйнації дорожнього полотна. Левова частка доріг області роками не отримувала належного ремонту та утримання. Така ситуація тривала роками, саме тому в умовах цьогорічного "великого снігу" полотно не витримало. Місцями ями утворюються за декілька годин. Саме тому роботу над ліквдацією цієї проблеми вже розпочато.

Так, уже в неділю в терміновому режимі на Київ-Чоп працювали бригади дорожників. А на найбільш небезпечних ділянках працює вже вісім бригад будівельників, інформує ukravtodor.gov.ua.

На ділянках з ямковістю буде встановлено відповідні знаки попередження учасників дорожнього руху. 

В Укравтодорі також звернулися до водіїв із проханням з розумінням поставитись до дорожніх робіт, які тривають на дорогах державного значення Закарпатської області, бути уважними та обережними на автошляхах, а також дотримуватись швидкісного режиму та ПДР. Адже, вже сьогодні на автодорозі "Київ-Чоп" на Ужгородщині, поруч села Глибоке, сталася масштабна аварія за участі 5-ох автівок. Перевищення швидкості руху та необережне, необачливе керування транспортом часом призводить до біди!

 

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів