Свалявське «Сузір'я» та мукачівське МФА поїдуть на фінал «Кубку Вояж» до Будапешта

Свалявське «Сузір'я» та мукачівське МФА поїдуть на фінал «Кубку Вояж» до Будапешта
26–27 січня на базі УСБ «Закарпаття» в Берегові відбулись ігри відбіркового етапу дитячо-юнацького турніру з футзалу «Кубок Вояж». Цей турнір проводиться у багатьох країнах Центральної Європи восьмий рік поспіль, а на Україні він відбудеться уперше.

 

Організаторами турніру є некомерційна спортивна асоціація «Вояж». Безпосередніми організаторами в Україні стала Берегівська районна федерація футболу та Федерація футболу міста Берегово.

Самі ж змагання проводилися у чотирьох вікових категоріях: 2007, 2008, 2009 та 2010 років народження. У кожній віковій категорії змагалися по вісім команд, які виборювали право на виступ у фінальній стадії турніру, який пройде у столиці Угорщини.

У Будапешті змагатимуться переможці усіх вікових категорій, які пройшли відбіркові етапи. Це представники України, Хорватії, Австрії, Сербії, Румунії, Словаччині та Угорщини. Кожна команда-учасниця буде нагороджена цінними подарунками, а головним призом турніру є поїздка на матч Ліги Чемпіонів або Ліги Європи.

Команди-учасниці турніру не несуть ніяких матеріальних витрат. Усі витрати, пов’язані з організацією і проведенням турніру, бере на себе головний спонсор «Вояж-Груп».

Після двох днів змагань було визначено переможців у кожній з чотирьох вікових груп, ними стали дві футбольні школи –мукачівської «МФА» та «Сузір'я»(Свалява), які здобули по дві перемоги у двох вікових категоріях.

До вашої уваги результати ігор у півфіналі відбіркового дитячого футбольного турніру VII «КУБОК ВОЯЖ» серед команд 2007 рік народження

Ігри ? фіналу: МФА «Мункач» (Мукачево) – ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район) – 1:1 (пен. 3:2); ДЮФК «Берегвідейк» - ДЮФК «Сузіря» - 1:0.

 Гра за 3-4 місця: ДЮФШ «Зінедін» - ДЮФК «Сузіря» - 1:0

Фінал: МФА «Мункач» - ДЮФК «Берегвідейк» - 3:0.

Тож до Будапешта у цій віковій групі до фіналу поїдуть підопічні Віталія Міклоша.

У змаганнях команд 2008 рік народження

В матчах  ? фіналу були зафіксовані такі результати: МФА «Мункач» - SK «SmallMiracles» - 2:0;

ДЮФК «Сузіря» - ДЮФК «Олімп» - 3:0.

Гра за 3-4 місця

ДЮФК «Олімп» - SK «SmallMiracles» 0:1

Фінал

МФА «Мункач» - ДЮФК «Сузіря» 0:1

Переможцем відбіркового турніру стали юні футболісти ДЮФК «Сузіря» Свалява (тренер Іван Грубінка), які і представлятимуть Україну на фінальному етапі в місті Будапешт, Угорщина.

У матчах команд з гравців 2009-го року народження після групових баталій у півфіналі зійшлися

СДЮШОР (Ужгород) – ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район) -  4:1; МФА «Мункач»(Мукачево) - ДЮФК «Олімп» (Ужгород) – 0:0 (пен. 2:1).

Гра за 3-4 місця

ДЮФШ «Зінедін» - ДЮФК «Олімп» 3-1

Фінал

СДЮШОР - МФА «Мункач» 0-0 (пен. 7-8)

Тож переможцем відбіркового турніру стали юні футболісти МФА «Мункач» (тренер Руслан Гогерчак), які і представлятимуть Україну на фінальному етапі в місті Будапешт, Угорщина.

У змаганнях команд 2010 року народження у півфінальній стадії боролися: ДЮФК «Сузіря» (Свалява) – ДЮФК «Берегвідейк» (Берегово) -  5:0; ДЮФК «Карпати» (Мукачево) - ДЮФШ «Зінедін» - 0:1.

Гра за 3-4 місця

ДЮФК «Берегвідейк» - ДЮФК «Карпати» 1:3

Фінал

ДЮФК «Сузіря» - ДЮФШ «Зінедін» - 1:0

Переможцем відбіркового турніру стали юні футболісти ДЮФК «Сузіря» Свалява (тренер Іван Грубінка), які і представлятимуть Україну на фінальному етапі в місті Будапешт, Угорщина.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів