В Ужгороді відбулося розширене засідання Ради голів ОСББ, ЖБК та БК. Що обговорили?

В Ужгороді відбулося розширене засідання Ради голів ОСББ, ЖБК та БК. Що обговорили?
Розширене засідання Ради голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та будинкових комітетів (ОСББ, ЖБК та БК) днями провели у великому залі Ужгородської міськради за участі заступника міського голови Василя Гомоная, керівників та представників структурних підрозділів міської ради.

 

На зустрічі обговорили укладення нових договорів на електрозабезпечення спільного майна в багатоквартирному будинку, утримання майданчиків твердих побутових відходів, виплату пільг та субсидій, застосування внесків на управління, утримання при затвердженні внесків співвласників у будинках ОСББ, ЖБК.

Представниця ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Мар’яна Іпатова, зокрема, повідомила, що в зв’язку із зміною в Законі України «Про енергетику» раніше укладені договори з ПрАТ «Закарпаттяобленерго» на купівлю електроенергії на освітлення місць загального користування та роботу ліфтів припинили свою дію з 1 січня. На сьогодні постачальником електроенергії є ТОВ «Закарпаттяенергозбут». Тож ОСББ і ЖБК необхідно оформити нові заяви-приєднання до електромереж, звернутися в Ужгородський МРЕМ (площа Жупанатська, 18, (1 поверх) або пройти реєстрацію в електронній абонентській книжці на сайті підприємства, де розміщено публічний договір, однаковий як для фізичних, так і для юридичних осіб. Консультації надаються цілодобово кол-центром: 0800501620.

Щодо розташування та обладнання майданчиків для збору твердих побутових відходів, інформацію надала начальник управління житлово-комунального господарства департаменту міського господарства Олександра Турянчик. Зараз проводиться інвентаризація майданчиків з метою їх оптимізації та приведення до належного стану, а також для уникнення несанкціонованих звалищ. У місті існує близько 10 проблемних місць, де необхідно здійснити перерозподіл розташування контейнерів. Облаштування майданчиків на прибудинковій території здійснюватиметься спільними зусиллями ОСББ разом з «АВЕ Ужгород». За межами прибудинкових територій – за рахунок міської ради.

 

Джерело: Ужгородська міська рада.

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів