Закарпатські сноубордисти перемагають на міжнародних змаганнях

Закарпатські сноубордисти перемагають на міжнародних змаганнях
Троє закарпатських сноубордистів – Надія Гапатин, брати Євген та Максим Швайгери під орудою відомого наставника Яна Чернея взяли участь у низці міжнародних фісовських стартів серед юніорів та дорослих, які проходили в Австрії, Німеччині та Чехії.

 

Як зазначив наставник Ян Черней у чеській Дольні Морава Євген Швайгер став першим, а його брат зупинився за крок від п’єдесталу пошани й став четвертим.На попередніх  змаганнях в Австрії Євген вже виборов срібні нагороду.

Юна шістнадцятилітня Надія Гапатин на початку цього сезону дебютувала серед дорослих спортсменів і досить добре виступила, потрапляла й до фінальних стадій фісовських змагань. Поки що найкращий результат Надії – девяте місце на змаганнях у Чехії, але в неї все ще попереду.

Сьогодні, 29 січня у сноубордистів завершився тренувальний збір на відомому гірськолижному курорті на Красії, що в с. Кострино (Великоберезнянський район). Як повідомив Ян Черней уже в п’ятницю, 1 лютого наші спортсмени поїдуть на чергові змагання серед юніорів, які пройдуть в Італії в місті Аллеге.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів