В Ужгороді шукають водія Ауді Q7, який здійснив наїзд на інше авто й втік (ВІДЕО)

В Ужгороді шукають водія Ауді Q7, який здійснив наїзд на інше авто й втік (ВІДЕО)
26 січня, близько 3-ї години, у ході патрулювання, інспектори виявили на вулиці Возз'єднання у Мукачеві пошкоджений транспортний засіб ?koda. У той момент, на місці події не було ні власника авто, ні винуватця, ні очевидців, або осіб, які б володіли будь-якою інформацією щодо події.

 

Камери відеоспостереження зафіксували авто Audi Q7, водій якого (рухався вулицями: Ужгородська – Валенберга – Возз’єднання, у напрямку вулиці Недецеї – І. Франка) здійснив наїзд на залишене на узбіччі авто Škoda та покинув місце ДТП. На жаль, державний номерний знак встановити не вдалося.

Автомобіль винуватця, Audi Q7, ймовірно, має наступні пошкодження: ліва фара, передній бампер зліва (відсутня ліва частина), відсутня накладка з переднього лівого колеса.

Просимо усіх, хто став свідком цієї автопригоди чи бачив Ауді Q7 з вищеперерахованими пошкодженнями – напишіть нам або зателефонуйте на спецлінію 102. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzakpolice%2Fvideos%2F1083679158505470%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Патрульна поліція Закарпатської області

 

30 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів