Закарпатському «Севлюшу» притаманні кадрові втрати…

Закарпатському «Севлюшу» притаманні кадрові втрати…
Та підопічні Валентина Слюсара активно готуються до нового сезону

 

Діючий чемпіон вищої ліги Закарпаття з футболу та володар Суперкубка розпочав підготовчий період до нового сезону наприкінці минулого тижня. Наміри керівництва клубу із намірами погоди дещо не співпали. Отож відпустка у футболістів трохи затягнулась.

Справа у тім, що вже більше тижня працівники стадіону намагаються вивезти тонни снігу зі штучного поля. І лишень учора справу вдалося довести до логічного завершення. Тож і тренувальний процес набрав більших обертів.

Загалом команду в період зимового міжсезоння полишили гравці основи: Адріан Пуканич (ФК «Ужгород») , Василь Вашкеба (ЕТО ФК Дьор ), Микола Гибалюк (тренер МФК «Миколаїв»), Ярослав Мудра (ФК «Вільхівці»), це, імовірно, не кінцевий список втрат. Але керівництво клубу успішно працює над трансферною політикою, аби підсилити усі ланки. Акцент робитиметься на молодих футболістів, та це не означає, що завдання на поточний сезон будуть менш амбітними.

«Пуканич, Вашкеба, Гибалюк - підвищились у класі. Тому, я вважаю, що це успіх нашої команди і закарпатського футболу загалом. Залишається побажати їм виключно успіху. Наразі доукомплектування потребує ланка захисту та позиція воротаря. Сподіваюсь, їх вдасться заповнити ще до старту зимової першості.  А щодо завдань. Які можуть бути завдання у діючого чемпіона – виключно перемоги», - зауважив головний тренер ФК «Севлюш» Валентин Слюсар.

Наразі команда тренуватиметься на власному штучному полі. Контрольні поєдинки поки не заплановані. Відповідно через матчі зимової першості «Севлюш» входитиме до нового сезону.

Олександр СЛЄСАРЧУК

uzhgorod.net.ua

 

30 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів